Tufft för Crossaren nu!

Efter att ha fått en hel del saker sönderbitna på sista tiden, allt från strumpor till krukväxter, så har vi agerat här hemma! Eftersom vi inte vet vad detta beror på, om det är understimulans eller gud vet vad, så har vi aktiverat lilla mister rejält de senaste dagarna! Senaste nytt när det gäller förstörda saker är gummimattan i hans bur, i bilen. Vi var i morse och handlade på City gross, en kort stund senare när vi kom ut var en bit av mattan söderbiten. Ni vet de här tjocka mattorna som knappt en kniv tar sig igenom. Inga problem för vår älskade Crossare!!!

Vi har skärpt
upp disciplinen.

Han får inte ta mat, ben......förrän han hör varsågod. Han är så duktig på det lilla sötnosen!

Dessutom så har min man tränat med honom hela den här veckan när jag jobbat. MEN DET VERKAR INTE HJÄLPA!Livet är tufft för Crossaren just nu!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är trist när dom biter sönder saker. Men sett ur hundens perspektiv så vet dom ju inte att dom förstör. Så uppsikt är nog det enda. Och när de inte är under uppsikt får man nog ta bort sånt som är frestande att bita på.Jag kan fortfarande inte ha någon biabädd åt Allti och Bolt i hundhuset. Dom smular sönder den på nolltid. I stället har jag lagt in tjocka gamla mattor som dom inte kan dra sönder. Synd, eftersom dom skulle kunna få ligga så mycket mjukare om dom skötte sig.

2010-09-18 @ 00:59:07
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Helena Hagström

kan oxå bero på tänderna börja dom inte tappa dom nu

2010-09-19 @ 16:15:41
Postat av: www.coach.com

Love is photogenic. It needs darkness to develop.

2011-09-20 @ 15:25:40
URL: http://www.coachdiaperbag-coupons.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0