Back on track........

ÄNTLIGEN har vi varit ute och tränat........

Jag vet inte vad jag ska skylla på, men Cross har väl inte fått sådär väldans mycket träning de senaste veckorna :(
Men som sagt var idag blev det både ett litet spår, upplet och lydnad! Vi tränade som vanligt med Team Clicker.

Jag har ju i och för sig småtränat med honom då och då här hemma och en del sitter faktiskt, medans en del kaaaaanske inte sitter sådär väldans bra :).

Han fick leta både i en mindre korridor och där gick det superduper. Sedan provade vi också att Cross fick leta i en fullstor ruta, där hittade han det han skulle......men behövde lite hjälp på vägen :)

Lindas fina Dexter var också med och letade........Clicker hade verkligen gjort framsteg, sedan jag såg honom sist. Han kändes också mycket lugnare och mer fokuserad än tidigare. Inte understimulerad som en viss brorsa till Clicker.............

Fritt följ är väl det vi tränat hemma i trädgården en del och det sitter väl skapligt nu, om man bortser från att Cross går och hugger som en kobra efter godis ur min hand.....så när jag tänker efter så sitter det nog inte skapligt....usch vad trött jag blir på hans godisbegär!!!!!!

 

Ser ju rätt okej ut om man tittar på bilderna i alla fall, alltid nått :)Liggträningen går väl inte som smort precis. Cross, kom igen, lägg dig nu lilla sötnos eller om jag ska vara ärlig så gick tankarna nog mer åt hållet LIGG FÖR HELVE..........!!!Linda ryckte in och efter en stund eller två så la han sig, pluttsnutten!Idolbild

Titta på honom, såååååå söt!!!!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Oj det där med ligg gjorde jag bara en gång och det var på valpträffen. Skulle kanske tränat mer på det så att han hade chockat sin matte...;-).

Ärligt talat, så kan du slappna av vad gäller läggandet. Han kommer alldeles säkert - kan jag lova- kasta sig ner när det är färdigt.

2010-09-12 @ 15:42:22
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Tove

Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-12 @ 23:06:06
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: www.coach.com

http://www.coachdiaperbag-coupons.com/

2011-09-20 @ 15:26:50
URL: http://www.coachdiaperbag-coupons.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0