Vilken hund jag har!

Tyvärr så har väl Cross inte lugnat sig särskilt mycket. Dock känner jag mig lugnare nu :), alltid något! Maken och jag turas om att träna Cross och det känns underbart!

Hundarna håller också på att få ett nytt rum, där de verkligen kan vila. Rummet är ca 30 kvm stort, vilket är bra, för det finns stora möjligheter att göra något bra så de kommer att trivas. Mindre bra är väl just att rummet är så stort och våra sötnosar gillar ligga nära varandra, gärna i ett hörn där det är så trångt som möjligt. Så nu återstår bara att inreda så de trivs. ÄR DET NÅGON SOM HAR NÅGOT TIPS???? Vi tar tacksamt emot alla tips! Tanken är att vi ska göra olika avdelningar så att vi även kan dela på hundarna när vi inte är hemma.

Idag är jag ledig från jobbet och ska passa på att ta med Cross ut i skogen och leta svamp, och bara vara, min härliga hund och jag :). Bäst att passa på innan ruskhösten i november sätter in!Allt gott kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Åhh så fint foto. Bra att han börjar lugna sig. Har inget tips på inredning av hundrum. Tror inte de bryr sig så mycket. Men vi brukar alltid ha en radio på när vi lämnar hundarna, så tipset är en hylla där du kan ha en radio stående. Cross och syskonen är uppvuxna med Rix FM faktiskt. Jag sänkte ljudet på nätterna, men radion var alltid på när de var i valprummet.

2010-10-11 @ 22:36:14
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Linda och Clicker

Fint kort. Dom börjar bli stora. Hör gärna av dig om du vill träna.

2010-10-14 @ 19:59:51
Postat av: Ann-Margret & Vinja

Halloy :)Jag saknar dina uppdateringar och fina bilder på Cross. Hoppas du kommer tillbaka och börjar att blogga snart igen :)

2010-11-02 @ 11:43:09
URL: http://heratorpetsvinja.webs.com/
Postat av: Nina

Önskar er ett GOTT NYTT ÅRNina&Aqila2010-12-30 @ 23:10:01
Postat av: Chanel Purse

You wouldn like <a href="http://www.gucci-online.net/" title="Gucci Shoes">Gucci Shoes</a> to wear sneakers that <a href="http://www.hermes4uk.com/">Hermes</a> give you a new <h1><a href="http://www.burberry4uk.com/">Burberry Handbags</a></h1> limp over time,<h1><a href="http://www.chanel-bags.biz/" title="Chanel Purse">Chanel Purse</a></h1> would an individual? [url=http://www.louisvuitton-outlet.me/]Louis Vuitton Outlet[/url] It will need to

2011-09-17 @ 09:21:32
URL: http://www.chanel-bags.biz
Postat av: www.coach.com

Love is photogenic. It needs darkness to develop.

2011-09-20 @ 15:27:09
URL: http://www.coachdiaperbag-coupons.com/
Postat av: www.coach.com

Love is photogenic. It needs darkness to develop.

2011-09-20 @ 15:39:12
URL: http://www.coachdiaperbag-coupons.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0