Vad är det som händer???

Vad är det som händer med min lilla Cross? Han biter sönder allt, han tassar uppe på nätterna och känns orolig. Jag börjar släppa tanken på att det enbart skulle bero på någon slags understimulans. Mina barn har alla haft en hemstickad "Pippi" tröja som min faster stickade en gång i tiden, och nu har turen kommit till lilla Emil att få bära den:)

En gång fick han ha den, sen blev den sönderbiten. Den låg ihopvikt på en stol och i ett obevakat ögonblick slet Cross sönder den.......:(. Samma sak när jag ställde ut en papperspåse med tidningar utanför ytterdörren. När jag kom ut några MINUTER senare ligger det sönderrivna pappers bitar över halva tomten :(. Ska vi behöva stänga in honom? Känns inte bra!

Trist är det!!!

Idag har vi varit ute och tränat med Team Clicker. Linda tyckte också att han kändes orolig.

 

Om jag bara kunde läsa dina tankar.............Clicker var i fin form som vanligt, sååååå duktig!!!ClickerTrots att jag är en smula trött på Cross bitfasoner, så känns det så kul att träna med honom :)

Vi tränade en del olika lydnadsmoment efter coach Lindas instruktioner. Hon tyckte att det märktes att vi tränat en del sen sist och det kanske det gör. Speciellt liggandet har blivit bättre. Nu är det väl snarare så att han lägger sig så fort man tittar på honom........och har en godis i handen såklart:).

Clicker och Cross fick gå två relativt långa spår på gärde också, med lite vind. Svårt för två 7 månaders valpar kan tyckas men icke.........SÅÅÅÅ DUKTIGA båda två!!!!Först ut var Cross........Bus vid slutet, så stark han blivit den lilla skiten!Clicker på väg ut.........Bus vid slutet........

Det blev verkligen en härlig träning! Nu måste jag sluta skriva och kolla vad min älskade Cross styr med. Just nu känns det som att det är mera pass på Cross än på Emil:(.

Ha en underbar helg och allt gott alla Crossdiggare!!!


Tufft för Crossaren nu!

Efter att ha fått en hel del saker sönderbitna på sista tiden, allt från strumpor till krukväxter, så har vi agerat här hemma! Eftersom vi inte vet vad detta beror på, om det är understimulans eller gud vet vad, så har vi aktiverat lilla mister rejält de senaste dagarna! Senaste nytt när det gäller förstörda saker är gummimattan i hans bur, i bilen. Vi var i morse och handlade på City gross, en kort stund senare när vi kom ut var en bit av mattan söderbiten. Ni vet de här tjocka mattorna som knappt en kniv tar sig igenom. Inga problem för vår älskade Crossare!!!

Vi har skärpt
upp disciplinen.

Han får inte ta mat, ben......förrän han hör varsågod. Han är så duktig på det lilla sötnosen!

Dessutom så har min man tränat med honom hela den här veckan när jag jobbat. MEN DET VERKAR INTE HJÄLPA!Livet är tufft för Crossaren just nu!


Det var fint så länge det varade.......

Kanske är Cross lite understimulerad, jag vet inte? Han får minst en "tänkar" aktivitet/dag. Han rastas flera timmar per dag i olika mijöer. Vissa dagar lyxar vi till det med flera timmars träning av olika slag. Han har leksaker, han har mig och hela familjen som busar och gosar med honom....VAD MER BeHÖVER HAN? Idag hade lilla sötnosen gett sig på en av mina planteringar ute, igår bet han söder barnens repstege.........varför????Den vita ljungen passade tydligen inte in.............Död ljung :(Crossaren himself!


Back on track........

ÄNTLIGEN har vi varit ute och tränat........

Jag vet inte vad jag ska skylla på, men Cross har väl inte fått sådär väldans mycket träning de senaste veckorna :(
Men som sagt var idag blev det både ett litet spår, upplet och lydnad! Vi tränade som vanligt med Team Clicker.

Jag har ju i och för sig småtränat med honom då och då här hemma och en del sitter faktiskt, medans en del kaaaaanske inte sitter sådär väldans bra :).

Han fick leta både i en mindre korridor och där gick det superduper. Sedan provade vi också att Cross fick leta i en fullstor ruta, där hittade han det han skulle......men behövde lite hjälp på vägen :)

Lindas fina Dexter var också med och letade........Clicker hade verkligen gjort framsteg, sedan jag såg honom sist. Han kändes också mycket lugnare och mer fokuserad än tidigare. Inte understimulerad som en viss brorsa till Clicker.............

Fritt följ är väl det vi tränat hemma i trädgården en del och det sitter väl skapligt nu, om man bortser från att Cross går och hugger som en kobra efter godis ur min hand.....så när jag tänker efter så sitter det nog inte skapligt....usch vad trött jag blir på hans godisbegär!!!!!!

 

Ser ju rätt okej ut om man tittar på bilderna i alla fall, alltid nått :)Liggträningen går väl inte som smort precis. Cross, kom igen, lägg dig nu lilla sötnos eller om jag ska vara ärlig så gick tankarna nog mer åt hållet LIGG FÖR HELVE..........!!!Linda ryckte in och efter en stund eller två så la han sig, pluttsnutten!Idolbild

Titta på honom, såååååå söt!!!!


RSS 2.0