BADKRUKA!

Eftersom jag lyckades se solen ett par gånger i går så bestämde vi oss för att gå ner till havet. Cross har vid tidigare tillfällen, då vi varit vid stranden inte visat några som helst tendenser till att vilja gå i. Nu var det dags att sätta badkrukan på prov!Först lattjade han med Björn vid strandkanten.Sen när vattnet gick upp till magen var det precis som att se husse (när vattnet är under 29 grader), han skakade och sprang upp till mig för att värma sig.......PoseiDOG!Dessa herrar kom på besök. vad fina de är tänkte vi först.........tills vi insåg att de var där on a mission, att attackera alla hundar som badar i deras territorium!

Trots att vi kastade i pinnar och till och med Björn försökte locka ut Cross i vattnet, så vägrade han. Han gjorde någon slags trippande dans och for med ilfart upp på land och skakade desperat av de få droppar som lyckats fastna i hans päls. Dessutom hade han ju tur att svanarna kom, kanske lite väl lägligt (hade Cross något med detta att göra???) så det blev att gå hem. Resten av dagen så tog vi det bara lugnt.

Igår var vi dessutom barnfria så jag och maken passade på att mysa lite.Det blev grekisksallad.Ytterligare en favorit, plockmat!Crispy chicken, mums!!!

Så såg gårdagensmiddag ut och det var såååå gott och mysigt att bara sitta och plocka och äta hela kvällen.

Imorgon ska Cross och jag träffa Linda och Cross brorsa Clicker och träna lite med smågrabbarna. Ska försöka att ta mycket kort och kanske blir det även lite bilder från morgondagens middag med!

Kommentarer
Postat av: Linda och Clicker

Hahaha tur för Cross att svanarna kom. Ska bli så roligt att träffa er imorgon, vi ses då.

2010-05-27 @ 08:21:33
Postat av: Helena Hagström

Jaja är med badkruka hon går så tassarna bli blöta men sen får man kasta många pinnar innan hon övervinner allt

2010-05-27 @ 16:57:23
Postat av: Ingrid

Älskar din blogg Angelica. Dessa fantastiskt fina foton på maten. Vi gillar också plockmat, äter väldigt ofta italienskt och i grunden älskar jag att både laga och äta mat. Särskilt om man ska göra något spännande. Men de gånger jag försökt fotografera så blir det inte speciellt bra...Ser fram emot morgondagens blogg som jag hoppas återger mötet med Pyret..ähh..Clicker.

2010-05-28 @ 00:24:05
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Angelica & Cross

Tack Ingrid, vad snäll du är!!!

2010-05-28 @ 06:36:23
Postat av: Helena Hagström

Mmmmmmm va gott ( håller med Ingrid älskar verkligen din blogg )

2010-05-29 @ 06:35:36
Postat av: www.coach.com

Love is photogenic. It needs darkness to develop.

2011-09-20 @ 15:29:12
URL: http://www.coachdiaperbag-coupons.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0